Ωροσκόπιο

καιρός weather.gr
ΓΑΜΟΣ / ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΝΥΦΙΚΟ

Η ώρα για την επιλογή του νυφικού έφτασε...
Περιηγηθείτε στον μαγικό κόσμο του internet και επισκεφτείτε ιστοσελίδες με θέμα τον γάμο, όπου και θα βρείτε πολλές επιχειρήσεις με μεγάλη γκάμα νυφικών. Ξεφυλλίστε περιοδικά για να δείτε τι σας αρέσει και επισκεφτείτε οίκους νυφικών ώστε να προβάρετε αυτά της αρεσκείας σας. Με τη βοήθεια του μόδιστρου επιλέξτε το σχέδιο που ταιριάζει τόσο στο σώμα σας όσο και στο στιλ του γάμου σας.'Αλλωστε μη ξεχνάτε ότι το νυφικό είναι αυτό που θα σας χαρίσει μια ξεχωριστή λάμψη και θα αναδείξει την μοναδικότητα και την ομορφιά σας.
Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει κάποιους μήνες νωρίτερα καθώς θα πρέπει να υπάρχει χρόνος και για τις απαιτούμενες πρόβες ώστε το αποτέλεσμα να είναι τέλειο.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον γαμπρό όσον αφορά το κοστούμι. Επιλέξτε το σχέδιο και το χρώμα σύμφωνα με τη δική σας προσωπικότητα, ώστε να νιώθετε άνετα μέσα σε αυτό, αλλά σύμφωνα και με το ύφος του γάμου σας.

Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσετε και το θέμα των παράνυμφων (εάν έχετε αποφασίσει να συνοδεύεστε από παρανυφάκια). Φροντίστε τόσο την ενδυμασία τους όσο και τα αξεσουάρ που θα φορέσουν, σύμφωνα πάντα με το στιλ που έχετε προεπιλέξει.

<< Επιστροφή


πρόγνωση καιρού από το weather.gr
   Προφιλ   Προσωπικά Δεδομένα   Όροι Χρήσης  Επικοινωνία  Sitemap  Στατιστικά